home

Gunnarstorp

Villaområde

Anslut din villa till Bjuvs Stadsnät

Senast uppdaterad: 12 september 11:11
Intresset för en snabb fiberanslutning är stort i ditt område. Därför kommer Bjuvs Stadsnät nu med ett förmånligt erbjudande till dig!

Beställ din fiberanslutning för kampanjpris 16 990:- inklusive moms. Kampanjen i Gunnarstorp varar fram tills den 30 september, så passa på att skicka in din beställning redan idag!
GAG_OK_Lifestyle0688
I erbjudandet ingår anslutningen till din villa inklusive grävning på tomten, dragning av kabelrör, håltagning i huskroppen, installation av switch (den så kallade CPE:n) i huset, samt full återställning på din tomt.
Anslutningen faktureras när arbetet är klart. Vill du inte betala hela avgiften på en gång har du möjlighet att ansöka om delbetalning. Separat avtal tecknas med Ecster (f.d. Handelsbanken Finans), se bilaga.

Skriv ut, signera och skicka in din beställning redan idag. Blankett hittar du här:

Det går naturligtvis bra att ansluta din villa vid ett senare tillfälle. Då betalar du ordinarie pris som i dagsläget är 21 990 kronor inklusive moms och då ingår fiber fram till tomtgränsen samt installation av switch. Kostnaden för grävning på tomt, dragning av kabelrör samt håltagning i huskroppen och återställning står du själv för.
Har du frågor så hjälper vår Kundservice gärna dig, telefon 042-490 32 00 eller stadsnat@oresundskraft.se
Varför ansluta sig till Bjuvs Stadsnät?
En bra digital uppkoppling är idag en självklarhet för de flesta. Stadsnätet är byggt med fiber och är ett öppet nät. När du ansluter dig får du tillgång till ett mycket brett utbud av konkurrerande tjänster till mycket konkurrenskraftiga priser. Du får dessutom framtidssäker fiberteknik som gör att du är förberedd för morgondagens kommunikationstjänster. Det öppna nätet ger dig valfrihet att alltid välja det som passar ditt behov bäst – både idag och imorgon. Att en stadsnätsanslutning dessutom säkrar marknadsvärdet på ditt hus gör knappast saken sämre.
TypVillaområde
Adresser173
gray Intresse 7 st 4%
gray Beställning 68 st 39%
#inlineditbutton