home

Maria Park

Villaområde

Grattis - under 2017 kommer det öppna Stadsnätet till ditt område!

Senast uppdaterad: 1 juni 09:33
Kampanjen för fiberanslutning blev en succé i ditt område. Vi kommer påbörja utbyggnaden under 2017.
familj_uppkopplad
Just nu jobbar vi för fullt med att förbereda anslutning av området till Öresundskraft Stadsnät. Vi kommer löpande uppdatera den här sidan med aktuell information om hur arbetet fortlöper.
Inbjudningar till byggmöten kommer under 2017 att skickas ut till kunder som beställt en anslutning till Öresundskraft Stadsnät.
Under byggmötet går vi igenom upplägg av utbyggnadsprocessen och du som kund får möjlighet att ställa frågor till oss och vår entreprenör.
1. Inledningsvis börjar schaktarbetet i gatorna, trottoarerna eller grönområden.
2. I nästa steg blir du kontaktad av vår utvalda entreprenör för planering av var fiberkabeln ska tas in i din villa.
3. Därefter grävs kabeln in till överenskommen plats vid din fasad.
4. Slutligen kontaktas du för att planera in en tidpunkt när installationen inne i huset kan göras. Då dras fiberkabeln in i huset, CPE:en (switchen) monteras och kopplas in. Därmed är installationen klar.
Att tänka på: Din villa ansluts med fiberkabel från den sida av tomten där schakten går. Det innebär generellt att det är i fasaden som vetter mot schakten som fiberkabeln ska tas in genom. Redan nu kan du fundera over var du vill placera CPE:en. Tänk på att den behöver ström (230 V). I anslutningen ingår att CPE:en monteras i nära anslutning till håltagningen där fiberkabeln tas in i din villa. Vill du ha CPE:en på annan plats, exempelvis på andra sidan huset, eller på ovanvåningen, så kan vår entreprenör lösa det, men det ingår inte i anslutningspriset.
Vår entreprenör kommer givetvis vara behjälplig och kan ge råd om du har frågor gällande placering och installation.
Har du ännu inte beställt? Det finns fortfarande tid. Kampanjerbjudandet gäller tills vidare. Beställer du innan grävning påbörjas betalar du alltså fortfarande endast 16 990 kronor och sparar 5 000 kronor för din fiberanslutning! Då ingår anslutningen till din villa inklusive grävning på tomten, dragning av kabelrör, håltagning i huskroppen samt installation av switch (den så kallade CPE:n) i huset.
Skriv ut, signera och skicka in din beställning redan idag. Blankett och avtalsvillkor hittar du här.
Vill du ändå vänta kan du naturligtvis även ansluta dig senare. Då betalar du ordinarie pris som i dagsläget är 21 990 kronor och då ingår fiber fram till tomtgränsen samt installation av switch. Kostnaden för grävning på tomt, dragning av kabelrör samt håltagning i huskroppen står du själv för.
Har du andra frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice:
042-490 32 00 eller stadsnat@oresundskraft.se
TypVillaområde
Adresser351
gray Intresse 47 st 13%
gray Beställning 187 st 53%
#inlineditbutton