Efteranslutningskampanj Öresundskraft Stadsnät

Fastigheter som förberetts för fiberanslutning i berörda områden under tidigare kampanjer har nu möjlighet att bli uppkopplade till kampanjpris. Gå in på gemigfiber.nu och skriv in din adress mitt på sidan för att komma till beställningsinformationen.
Efteranslutningskampanj_190408
Vi har tidigare informerat om ett erbjudande för efteranslutning till Öresundskraft Stadsnät. I samband med Öresundskrafts utbyggnad av fiber i aktuella områden, förbereddes fastigheter för en framtida anslutning till Öresundskraft Stadsnät.
Berörda fastighetsägare erbjuds nu en komplett fiberanslutning för 18 990 kr inklusive moms. Utöver en nyckelfärdig anslutning till Öresundskraft Stadsnät ingår även en timmes hjälp* med hemmanätverk (router, tv-box och telefonidosa) via ”Hemfixare Teknikakuten AB”. Beställningen för nätverkshjälpen görs på hemfixare.se/oresundskraft/ när fastigheten blivit ansluten till stadsnätet.
Ja, jag vill ansluta mig till Öresundskraft Stadsnät!
Gå in på gemigfiber.nu och skriv in din adress mitt på sidan. Beställningen görs enkelt med mobilt bankID. Har man inget mobilt bankID finns blanketten för nerladdning på samma hemsida under ”Ladda ner”.
Kampanjen gäller till och med 2019-04-30 och vi kommer att påbörja planeringen efter detta datum. Under 2019 ska beställda fastigheter vara anslutna till Öresundskraft Stadsnät. Du hittar mer information om vårt erbjudande via gemigfiber.nu, genom att skriva in din hemadress i sökfältet mitt på sidan.
Har du frågor är du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice på telefon
042-490 32 00 eller e-post . Våra öppettider är: måndag–tisdag 09.00–18.00, onsdag–torsdag 09.00–16.30 och fredag 9:00–16:00.


*Erbjudandet innebär att Hemfixare ansöker om RUT-avdrag på 399 kr. Om utrymme för RUT ej finns,
kommer du att debiteras 399 kr av Hemfixare vid val att ta del av detta erbjudande. Erbjudandet har ett värde av 798 kr.