Referenskunder och byggherrar

Sydafrikaresor

Resebyrån

Sydafrikaresor och TjeckienExperten är en resebyrå som ligger på Drottninggatan i centrala Helsingborg. De startade sin verksamhet 1996 och har idag 15 anställda. Som namnet säger är resebyrån specialister på resor till Tjeckien och Sydafrika.

På frågan om vad som är viktigt när det gäller en anslutning till omvärlden svarar Tomas Polacek, ägare och grundare:
- För oss är en stabil uppkoppling en förutsättning för verksamheten. Det är viktigt att den aldrig går ner och så ska den naturligtvis vara prisvärd!
Thomas berättar vidare:
- Vi blev kunder i maj 2010 eftersom vår dåvarande leverantör hade ständigt återkommande avbrott. Stadsnätet var det självklara valet eftersom vi vill ha stabilitet och möjlighet till ännu snabbare uppkoppling i framtiden. Dessutom behöver vi vara online hela tiden för att vårt bokningssystem ska fungera. Idag skickar vi till exempel elektroniska biljetter direkt till kunderna. Vi har inte haft en enda nertid sedan vi bytte till Öresundskraft Stadsnät och tjänsteleverantören Bahnhof.
FamHolm_500x500px

Familjen Holm i Viken

Familjen Holm bor i Viken och består av mamma Helena, pappa Johan och barnen Ellen och Kajsa. De har valt att köra hela sitt digitala hemmapaket via bredbandet - TV, bredband och telefoni. Stadsnätet var anslutet i deras nyköpta villa, och att inte behöva ”gamla antennuttag” tyckte de först kändes märkligt, men de är mycket nöjda med lösningen idag.
Mamma Helena berättar:
- Vi är väldigt nöjda. Uppkopplingshastigheten är bra, det är driftsäkert och det är ett stort utbud av aktörer – det passar oss utmärkt!
I framtiden tror familjen att deras stadsnätslösning innehåller helt integrerade TV-tjänster som till exempel musikdelning.

- Vi ser stadsnätet som framtidens lösning för media och kommunikation, och rekommenderar därför alla som kan att ansluta sig.

Bostadsrättföreningen Bergskäret i Rydebäck

Bostadsrättsföreningen Bergskäret ligger i Rydebäck och består av 32 lägenheter. Lägenheterna är fördelade på 18 barnfamiljer, 12 medelålders par och två pensionärspar. 85% av föreningens medlemmar har valt att ansluta sig till stadsnätet.

Vi frågade Benny varför deras förening valde Stadsnätet:
- Vi var tidigare anslutna till ett exklusivt nät där vi inte hade möjlighet att själva välja vilken internet-, TV- och telefonileverantör som vi själva ville ha. Med Stadsnätet fick vi möjlighet att individuellt välja bland flera olika leverantörer, och på så sätt kunde respektive lägenhet bestämma både hastighet och pris själva utifrån sina behov.
Enligt Benny Carlsson är alla som är ansluta till stadsnätet mycket nöjda med det val som bostadsrättsföreningen gjorde, och rekommenderar andra föreningar att ge sina medlemmar samma möjligheter.
ref_briggen
F-peab_brev
ref_derome
ref_gotenehus
ref_helsingborgshem
ref_skanska
#inlineditbutton