250/250 Mbit/s
A3
Kampanj: 4 månader ½ priset. Ingen bindningstid, gratis ID-skydd och 3 månader Viaplay!
Kampanjperiod: Från 1 jan, 2018 till 31 dec, 2019

A3 Bredband 250/250 Mbit/s

A3_Logo_200x200LIVSKVALITET I EN DIGITAL VÄRLD
IT och Telekom på ett norrländskt, pålitligt sätt; A3 erbjuder trygghet, säkerhet och personlighet varvat med kraftfulla tekniklösningar för att ge våra kunder, och dess familjer, mer tid till annat – sånt som skapar livskvalitet i en digital värld.

SUPERSNABBT BREDBAND FÖR JUST DINA BEHOV
Självklart ligger vårt bredband bra till i Netflix och STEAMs prestandamätningar, vilket innebär att du får bästa möjliga prestanda för att se film och spela spel. Om du vill optimera din hastighet ytterligare kan du just nu även kombinera ditt bredband med vår kraftfulla wifi-router. Mer om detta på vår hemsida.

UPPLEV MER MED A3 & SAS EUROBONUS
Förutom snabba och stabila bredband för hela familjen kan A3, som första IT- och telekombolag, belöna sina kunder med SAS EuroBonuspoäng! Teckna hos A3 och få upp till 28 000 poäng - poäng som går att köpa flygbiljetter för.
Upplev mer, Connect to life med A3. Mer info hittar du här: EUROBONUS

ALLA VÅRA KUNDER FÅR VÅR UNIKA ID-BEVAKNINGSTJÄNST PÅ KÖPET
Tjänsten hjälper dig att hålla koll på din digitala identitet och är ett hjälpmedel för dig att lättare upptäcka om du blivit utsatt för ID-kapning. Vi erbjuder dessutom det prisbelönta antivirusprogrammet Panda Antivirus som gör att du släppa oron för virus och onlinebedrägerier.

LÅNG ERFARENHET
A3 är ett helt nytt bolag, men vi har ändå lång erfarenhet. Vi bildades 2017 och är en sammanslagning av bredbandsbolagen AllTele från Skellefteå och T3 från Umeå, och IT-genierna i Delegate Umeå och IT-Total Västernorrland.

Besök gärna vår hemsida för att se mer av våra tjänster.

OBS! I samband med aktivering av tjänst tillkommer en anslutningsavgift från Öresundskraft på 300 kr (per ansluten tjänst) och kan läsas mer om på denna sidan: LÄS MER OM ANSLUTNINGSAVGIFT

Villkor
- 0 månaders bindningstid.
- 1 månads uppsägningstid.
- Kampanjen gäller enbart nya kunder och en kampanj per hushåll.
- EuroBonuskampanj kan enbart beställas via: EuroBonus.a3.se – eller telefon. (andra villkor tillkommer)
- Standardkampanj kan ej kombineras med SAS EuroBonuskampanj
Denna information tillhandahålls av A3 Denna information tillhandahålls av A3
question
Kan jag få den här tjänsten?
Sök på din adress och se om du kan beställa den här tjänsten
money Pris
Startpris: 0 kr, Uppsägningstid: 1 månad, Bindningstid: Inget, Leveranstid: 1, Fraktkostnad: 0 kr/mån

Om A3

A3 - Connect To Life.
Vi är A3, en norrländskare IT/telecom-fantast som älskar att göra det uppkopplade livet tryggare och trevligare. Med pålitlig teknik, tjänster som fixar vardagen, goda råd och support när det som bäst behövs får våra kunder tid över till det som verkligen är viktigt. Vi peppar människor att hitta balansen i den digitala tillvaron och att se och möta varandra mer. Vi vill bli bäst på att ge inspirationen, verktygen och kunskapen som gör det lättare att få till det här med livskvalitet i en digital värld. Besök gärna vår hemsida för att se mer av våra tjänster.