Hoppa direkt till innehåll

Om Öretel

Vi skall göra den digitala vardagen enklare och tryggare för mindre företag och organisationer i vårt närområde i Skåne och södra Sverige. Vi skall göra det med högt personligt engagemang och kostnadseffektivitet, genom snabba leveranser och hög kompetens. Dessutom skall du inte behöva vända dig till någon annan när det gäller bredband (fiber eller koppar), IT-miljö (service, nätverk och säkerhet), eller telefoni (fast eller mobil). Vi leverera helheten, vi är den enda kontaktpunkt du behöver.

Vi har varit med länge, Öretel som det ser ut idag bildades redan under de första månaderna av detta sekel, i mars 2000. Vi har lång erfarenhet av det vi håller på med – bredband, IT-miljö och telefoni- men vi har aldrig förlorat vår nyfikenhet och vår vilja att åstadkomma det allra bästa för våra kunder. Därför håller vi oss ständigt i framkanten när det gäller att anamma de nyheter och teknikskiften som sker i vår bransch.

Vi vill ha ett personligt förhållande med våra kunder, varje kund skall ha en egen ingång, kontaktperson, som om denna inte kan svara på frågan, lotsar kunden vidare till rätt person. Det skall helt enkelt vara tryggt och bekymmersfritt att vara kund hos Öretel.
Länk till kundtjänst